Arcidiecézní setkání mladých 25. 11.

V sobotu před Slavností Ježíše Krista Krále se uskuteční setkání mladých lidí v naší arcidiecézi. Srdečně zveme všechny mladé ve věku cca 12-24 let na program, který určitě bude stát za to! Nebude chybět společná modlitba, sdílení ve skupinkách, workshopy, občerstvení ani mše svatá s otcem arcibiskupem. Přijeďte spolu se svými kamarády ze společenství a farností!

Setkání proběhne v sobotu 25. listopadu 2023 v Salesiánském středisku mládeže v Praze-Kobylisích. Letošním mottem je papežem Františkem vybraný biblický verš: „Radujte se v naději“ (srov. Řím 12,12).

Plakátek si můžete stáhnout zde. Poselství papeže Františka je zde.

A novinka, můžete nám dát vědět, že se zúčastníte, zde.

Co nás čeká?

8:45 registrace, 9:30 začátek programu, 12:00 společný oběd, 14:00 workshopy, 16:45 mše svatá s otcem arcibiskupem a požehnání na cestu domů, 18:15 oficiální konec a poté afterparty 🙂


Registrovat se bude možné i na místě akce od 8:45. Při registraci bude možnost výběru odpoledních workshopů. On-line registrace bude ukončena ve čtvrtek 23. listopadu v 10:00.
Příspěvek na akci za osobu je 200 Kč (zahrnuje zajištění oběda, příspěvek na pronájem prostor, kavárnu a setkání jako takové). Hlavní program začne v 9:30. Závěrem a vrcholem společného programu bude v 16:45 společná mše svatá s otcem arcibiskupem Mons. Janem Graubnerem. Plánovaný konec setkání bude okolo 18:15. *Podrobnější informace pro kněze budou k dispozici na začátku setkání při registraci. 

Součástí programu bude možnost zpovědi, duchovního rozhovoru, kavárny, fotokoutku a swapu oblečení. Pokud máš chuť zaswapovat, přines své kusy čistého oblečení v dobrém stavu za začátku setkání na registraci a vyměň své staré kousky za nové. 🙂